Apie mus    Reklama    Kontaktai    Fotoknyga    Karjera  
English 
Lietuviškai 

Pirmasis puslapis
Numerio tema
Aktualijos
Kriminalinis kurjeris
Gaisrai
Krašto žinios
Kultūra
Sporto kurjeris
Žmonės
Seniūnijoje
Netektys
ES parama
Pagėgių žinios
Politinis barometras
Aktualijos
Kultūra
Žmonės
Užribis
Desertas
Gyvenimo būdas
Mano sveikata
Geras skonis
Kelionės
Horoskopai
Įvairenybės
Priedai
Autorinka
Verslo alėja
Ūkio bitės
Taurragis
Redakcijos žodis
Praeities vaivorykštė
Laisvas plotas
Informacija
Prenumerata
Reklama laikraštyje
Reklama svetainėje
Archyvas
SKELBIMAI
Nuomonės
KARŠTOJI linija
Gatvės reporteris
Nuomonių skiltis
Laiškai redakcijai
Laisvalaikis
Renginiai
Sporto renginiai
Apskritis
Verslas
Savivaldybės
Nuorodos

Klausimas
Rezultatai Kiti balsavimai

Komentarai

Valdininkų per daug?  

jeronimas tucka, 2009-12-02 15:23  

oriflame produkcija yra tepami valdininku uzpakaliai,kitaip jie neissedetu tiek laiko kedese.taip kad ponicka nebukit pikta.valdininke kalbejo darbo klausimais.
  Viktoras, 2009-07-13 22:45  

Beišiakiaulinį gripo virusą, iš Tauragės,pirmas į Vilnių, daktaras Arūnas Jancevičius pristatė:

LR Seimo Pirmininkui A. Paulauskui,
LR Ministrui Pirmininkui A.M.Brazauskui,
LR Vidaus reikalų ministrui Bernatoniui.

Viso apie 30 beišiakiaulinų gripo viruso užkratų?

Pagarba daktarui Arūnui Jancevičiui?
  ar kompanijų, 2009-06-25 11:43  

darbuotojai kartais savo komentarus ne DARBO laiku parašė??? Šiek tiek po 8 val. .... lyg ir visiems tik darbo reikalais reikėtų užsiimti :PPP
  Nepastebėjote,, 2009-05-19 16:34  

Savivaldybėje taip - kas spėja kavą išgerti ir dar papliurpti, o kas taip ir laiko ant stalo atvėsusį puodelį keletą valandų, nes kavos išgerti neturi laiko...
  HMZ.., 2009-05-19 14:49  

ZINOMAS TAS INTENSYVUS DARBAS LIEZUVIU SAVIVALDYBEJE :D
  Deil to "nesvarbu" and "Oooo...!!!, ", 2009-05-18 08:40  

Aš dirbu, ir dirbu labai svarbioje bei didelėje kompanijoje, kuri man moka atitinkamai už darbą,...už triūsą ir atsakingumą tai kompanijai. Mūsų kompanijoje yra visapusiška pagarba vienas kitam ir jo darbui, gerbia mus ir vadovai, nes atiduodam visą savo darbo laiką tai kompanijai, kuri moka mums atlyginimus. Aš suprantu Jūsų nepasitenkinimą,...bet dėja- yra taip kaip yra, Jūs gerb. niekuomet nepersitvarkysit, tol kol Jus neprispaus moraliai dėl darbo tvarkos taisyklių kas nors,...peršasi nuomonė, kad pas Jus labai giliai yra įsišaknijęs sovietmeęio palikimas dėl požiūrio į darbo tvarką įstaigose. Aš tai niekuomet nebūsiu bedarbė,...o Jūs-...., no coment's....
  nesvarbu, 2009-05-16 16:17  

nu cia tai jau juokinga tai katta dei cia sapnuoja
negi zmones pasneket ar kavos atsigerti negali kokiam laikmetyje gyvenam atsibus tu
  Oooo...!!!, 2009-05-17 11:00  

nesvarbu:
> nu cia tai jau juokinga tai katta dei cia sapnuoja
> negi zmones pasneket ar kavos atsigerti negali kokiam
> laikmetyje gyvenam atsibus tu TIKIUOSI ESI NE SAVIVALDYBES DARBUOTOJA, O BEDARBE, NEGALINTI NIEKAIP RASTI DARBO. SITOKS POZIURIS I DARBA!!!
  Deil, 2009-05-16 08:49  

Manau, kad tikrai žmonės yra teisūs dėl perdidelio savivaldybėje dirbančių skaičiaus. Jeigu darbo metu turi galimybes neribotą laiką gerti kavą ir "tarškėti" apie asmeninius reikalus, tai toks darbuotojas iš tiesų yra nereikalingas, nes jis neturi užimtumo, kitaip sakant - ką dirbti... Manau, kad jei aš dirbu kompanijoje, kuri man moka atlyginimą, tai aš turiu atiduoti tai kompanijai visas savo žinias ir atsakomybę darbui...,beabejo toks darbuotojas neturėtų laiko net apie savo asmeninius reikalus net pagalvoti, nes jis dirbtų...
Tai kur yra kontrolieriai, ką veikia savivaldybėje valdantieji, nejau teks žmonėms kreiptis į vyriausybę ir parodyti kaip dar sumažinti savivaldybėje nereikalingas išlaidas... Manau, kad atsiras iš vadovų protingų asmenų ir imsis kažkokių priemonių,...man gėda dėl tokių darbuotojų, jokios pilietinės sampratos...ir dorovės-juk atlyginimai jiems mokami iš mokesčių mokėtojų pinigėlių,...manau kad kai kurios ponios pagalvos, kad darbo metu nevertėtų lakstyti į kirpyklas,ar dar kur, kad nevertėtų save taip aukštai "kelti",...būkite visi paprastesni ir atraskite bent kiek savyje atsakomybės darbui, bei Lietuvai...
  chi, 2009-05-15 14:39  

Darbo metu reikia dirbti
  prie23, 2009-05-15 09:59  

Valdininkas Jonas pasisake.....
  jonas, 2009-05-15 09:49  

Juk ten irgi dirba žmonės, negi jau negalima kavos atsigert, su kolega pasišnekėti, oi kaip įpratę kitus matyti, man atrodo tokias rašliavas rašyti nevertėtų.
back

Vardas*

El.paštas: 

Komentaras*:

Saugos kodas: 

Saugos kodas

„Tauragės kurjeris” pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema ar pažeidžia įstatymus.

Įveskite el. pašto adresą noredami užsisakyti ar atsisakyti naujienų
Print

Į viršų

Numerio tema | Aktualijos | Kriminalinis kurjeris | Gaisrai | Krašto žinios | Kultūra | Sporto kurjeris | Žmonės | Seniūnijoje | Netektys | ES parama |
Pagėgių žinios : Politinis barometras | Aktualijos | Kultūra | Žmonės | Užribis |
Desertas : Gyvenimo būdas | Mano sveikata | Geras skonis | Kelionės | Horoskopai | Įvairenybės |
Priedai : Autorinka | Verslo alėja | Ūkio bitės | Taurragis | Redakcijos žodis | Praeities vaivorykštė | Laisvas plotas |
Informacija : Prenumerata | Reklama laikraštyje | Reklama svetainėje | Archyvas | SKELBIMAI |
Nuomonės : KARŠTOJI linija | Gatvės reporteris | Nuomonių skiltis | Laiškai redakcijai |
Laisvalaikis : Renginiai | Sporto renginiai |
Apskritis : Verslas | Savivaldybės | Nuorodos |

Sprendimas: Coral solutions   © 2010 UAB „Tauragės kurjeris“