as vien paziurejas y tos pratyvnos marijonet raco snuki mane pykina,o zinant koks jis yra tai isvis........
zinu radijas, 2009-02-24 07:50
jo racas super specas matai kaip kaspirovskis zino kaip bus manau jis kaip lapas ant medzio is kur vejas pucia ten ir krypsta o del kandidatu tai cia nei vieno normalaus nera kaip bebutu gaila bet nera...
hill, 2009-02-23 22:15
Buvau geresnės nuomonės apie šio straipsnio autorių, atvykdavo su kitais korespondentais daug metų atgal tai į vieną, tai į kitą jūrines įmones,...kokie jie tuomet buvo nedrąsūs visi, ...o šiuo metu matau , kad pilate iš tuščio į kiaurą,....komentuojate, peršate kažkokias tiesas kažkieno sugalvotas,ar užsakytas... Mano nuomonė tokia, kad mes visi paprasti "į aukštumas dar neprasimušę" žmonės dar esame sveikos nuomonės ir matome visas tikras tiesas savo akimis, bet ne svetimomis, jei reikės rinkti prezidentą, tai rinksime su užsispyrimu ir jau žinodami ką, apsieisime ir be smegenų spaudimo mums....
spylas, 2009-02-23 20:22
to vaikinukas
idijotu tautai nepaaiskinsi nupirks karbonada ir begs balsuoti uz terorista vaflinska:) :) :)
Vaikinux, 2009-02-23 19:58
Kas balsuos uz Varlinska tas balsuos uz VP desimtuka.Negi tauta vel uzlips ant to pacio greblio.I seima isrinkome artistus-debilus.Dabar i prezidentus taikosi cirko direktorius.
to spylas, 2009-02-23 19:30
ar jau pilnatis?
spylas, 2009-02-23 18:13
o nuo kada paksoidas racas bando lyginti valiuha su sikau tapsnojau???tai du nesulyginami dalykai.valinskas pavaldus banditam bet su svaria nuomone ne taip kaip tapsnotojas,tad manau problemu nekils:)o jei rimtai gaila kad paksoidas kestutis cilinskas nesibalatiruos:)tad noreciau kad laimetu ozys lansbergis gal grynai sunaikintu ta bananu valstybe lietuvele:)na ka idijot vperiot!
spylas, 2009-02-23 18:06
nu tam teroristui valiuhai gerai tapsnotusi per ta slykscia plika galva:)matyt gerai mizoka ant galvos inga mauna:)ehhhhhhhh tiek ledu nuo bobos gaves ka cia zmogus neprapliksi:)
Tauragės kurjeris pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema ar pažeidžia įstatymus.