Desertas / Gero apetito / 2014 m. - balandžio

Raimondos Alysienės nuotrauka
2014-04-23 10:23

Reikės:po 300 g jautienos ir kiaulienos faršo,prieskonių, druskos,2 kiaušinių,2 riekelių batono,100–200 g mėlynojo pelėsinio sūrio,300 g marinuotų pievagrybių,1–2 svogūnų,alyvuogių aliejaus svogūnus pakepti. ...

Karolinos Stažytės nuotrauka
2014-04-14 08:29

Reikės:500 g. kiaulienos nugarinės;majonezo;keleto svogūnų;tarkuoto „Džiugo“ sūrio (galima naudoti ir kitą);citrinos;itališkų žolelių rinkinio;druskos, pipirų. ...

2014-04-10 13:55

Lietiniai blyneliai – prabangus patiekalas, kurį 16-17 amžiuje skanauti galėjo tik pasiturintys žmonės, – kunigaikščiai, didikai, bajorai ar turtingi miestiečiai. „Kad iškeptume tikrą ploną lietinį blyną, reikia itin aukštos kokybės kvietinių miltų, kurie ...

Karolinos Stažytės nuotrauka
2014-04-07 08:17

Jei ant pietų stalo norite kažko nekasdieniško, tačiau lengvai ir greitai paruošiamo, šis pyragas – jums. Reikės: 4 kiaušinių;3 v. š. grietinės;1 v. š. grūdėtų garstyčių;100 g tarkuoto „Džiugo“ sūrio;1 pakelio šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos;250 ...