Desertas / Gero apetito / 2013 m. - liepos

2013-07-20 17:36

Baklažaną supjaustykite išilgai plonais, maždaug 1 cm storio, griežinėliais. Juos lengvai pasūdykite ir dvidešimčiai minučių palikite, kad išnyktų kartumas. Į labai gerai įkaitintą keptuvę įlašinkite aliejaus ir tolygiai paskirstykite. Griežinėlius kepkite iš abiejų ...

2013-07-20 17:27

Avietės turi gausybę vitaminų ir elementų, kurie yra labai naudingi organizmui. Juose yra kalio, vario, organinių rūgščių, kurios tinkamos kovojant su karščiavimu. Avietės yra vitaminų C, PP, B1, B12 ir folio rūgšties šaltinis. ...

Raimondos Alysienės nuotrauka
2013-07-15 16:58

Reikės:vištienos filė gabaliukų,mocarelos sūrio,saulėje džiovintų pomidorų (aliejuje),druskos, pipirų. ...